Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

Vrienden

Om jou als vriend van Bij Teus elke dag te kunnen verrassen hebben wij een aantal partners die ons helpen je uitsluitend de meest verse en ambachtelijke produkten te serveren.

Wij hebben de leukste voor je uitgezocht.


Driessen Food
Driessen Food uit Bunnik, levert vlees, wild, gevogelte, vis, agf (aardappelen, groenten, fruit) en zuivel aan de gastronomie”. Sinds 1899 is deze familie Driessen “specialist in vers”. En het is inmiddels de 4e generatie die dagelijks zowel regionale- als exotische producten levert aan binnen- en buitenland. www.driessenfood.nl

Smaragd Wijnen
In 2003 maakte ik mijn eerste stappen in de Nederlandse top gastronomie tijdens een stage bij Restaurant Vermeer, destijds was  Pascal Jalhaij Chef-kok van deze twee sterren keuken! Een boeiende en spannende tijd vol nieuwe smaken en mijn eerste contact met ‘echte’ wijn. Sommelier Simon Veldman nam me bij de hand en liet mij af en toe een prachtige wijnen proeven na het werk.  Via Vermeer ben ik bij Karel V in Utrecht, Cordial in Oss  en uiteindelijk bij de Nederlanden in Vreeland beland. In het voorjaar van 2010  heb ik het genoegen mogen hebben om het NK Sommelier te winnen, ontzettend gaaf!

Hierna kwam ik tot het besef dat mijn passie voor wijn verder gaat dan het mooie werk in een restaurant.  In januari 2011 heb ik voor gekozen om een eigen wijnimport te starten, een jong dynamisch bedrijf,  een assortiment met ‘natuurzuivere’ wijnen welke zo goed tot hun recht komen in combinatie met de keuken van Teus en zijn collega’s in NL! www.Smaragdwijnen.nl

Van Menno brood
Brood van Menno wordt door echte bakkers op de stenen vloer van de oven gebakken. Menno werkt zonder toevoegingen, waardoor de kenmerkende aroma’s van de Franse tarwerassen tijd krijgen om zich volledig te ontwikkelen. Lees meer over dit bijzondere brood op www.vanmenno.nl

Hildon
De bron van Hildon House mineraalwater ligt op het landgoed Hildon House Estate, in de kalkrijke heuvels van Hampshire (Zuid-Engeland). De beroemde architect Aston Webb ontwierp rond de eeuwwisseling zowel het huis als de tuinen van dit landgoed. Hildon Water wordt gewonnen op een diepte van 125 meter en wordt met een temperatuur van 10 graden Celsius gebotteld. Het is natrium arm en heeft redelijk wat calcium (97 mg per liter). Top restaurants in de hele wereld voeren de stijlvolle klassieke Hildon fles mede omdat het water een heerlijk ronde smaak heeft. www.springwater.nl/hildon

 

Lifeviewfotografie
In een geheel eigen stijl met veel kennis, creativiteit en enthousiasme staat Rianne Velman achter haar fotocamera om de meest mooie belevingen, gerechten en mensen vast te leggen. Niet zomaar... Ze weet het precies te fotograferen zoals past bij jouw idee, concept of persoonlijkheid. 
Met haar samenwerken is een feestje op zich, zelfs zonder dat je de foto's al hebt ontvangen, want dat... is echt de kers op de taart! www.lifeviewfotografie.nl

 

×