Borrelen in Houten

De beste plek om te borrelen in Houten – Bij Teus

Veel mensen in Houten weten wel waar ze heen moeten om lekker te borrelen. Dan doen ze namelijk het liefste Bij Teus. In Houten staat Bij Teus al langer bekend vanwege het inventieve concept. In tegenstelling tot een traditionele menukaart krijg je de keuze uit een vier-, vijf-, zes- of zevengangenmenu. Je kunt hierbij aangeven of je bepaalde dingen liever niet eet, maar verder zal iedere gang een verrassing voor je zijn. Een smakelijke verrassing, zo blijkt uit het succes van het restaurant. Om niet alleen de dinergasten te voorzien van een smakelijke tijd, kun je ook heerlijk borrelen Bij Teus.

 

Sfeervol borrelen

Voor een geslaagde borrel zijn er verschillende zaken nodig: goed gezelschap, goede hapjes en drankjes en goede sfeer. We zetten Bij Teus de sfeer neer met onze stijlvolle inrichting en ongedwongen ambiance. Geen stijf gedoe, gewoon lekker zitten in een loungebar met warme houttinten en comfortabel leer. De hapjes en drankjes zijn ons zeker toevertrouwd. De visie uit het restaurant komt bij het borrelen ook om de hoek kijken. De signature cocktail met pandanlikeur is hier een prachtig voorbeeld van: verrassend en smakelijk. De hapjes komen zoveel mogelijk uit buurt van Houten, zoals de rauwe ham van een lokaal varken, of de bitterballen van bierstoofvlees. En het gezelschap, daar ben je grotendeels zelf verantwoordelijk voor. Maar we maken tussendoor graag een praatje met je.

 

In Houten begint het te borrelen

Lekker borrelen in Houten kan dus altijd Bij Teus. En waarom niet? Er zijn zoveel redenen om even lekker erop uit te gaan voor een drankje met vrienden, familie of collega’s. De vrijmibo van Houten is welbekend, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen voor een goed glas wijn en een klein hapje met je beste vriend of vriendin. Even genieten van de sfeer, lekker zitten en een goed gesprek voeren. Of even bijkletsen met de familie? Het kan allemaal in onze loungebar. Wij voorzien jou graag van een lekker drankje en iets te knabbelen, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met lekker borrelen. Zo doen we dat Bij Teus.