Borrelen in Utrecht

De beste plek om te borrelen in regio Utrecht – Bij Teus

Veel mensen in de omgeving van Utrecht weten precies waar ze naartoe moeten voor een gezellige borrel. Ze verkiezen vaak Bij Teus als hun favoriete plek. In regio Utrecht staat Bij Teus al geruime tijd bekend om zijn innovatieve concept. In tegenstelling tot een standaardmenukaart kun je kiezen uit een vier-, vijf-, zes- of zevengangenmenu. Je hebt de mogelijkheid om aan te geven of je bepaalde gerechten liever vermijdt, maar verder blijft elke gang een aangename verrassing. Het succes van het restaurant is het bewijs dat dit aangename verrassingen zijn. En niet alleen de dinergasten kunnen genieten van smakelijke momenten, je kunt ook heerlijk borrelen Bij Teus.

 

Sfeervol borrelen

Een geslaagde borrel vereist verschillende elementen: goed gezelschap, lekkere hapjes en drankjes, en een prettige sfeer. Bij Teus zorgt voor de juiste ambiance met zijn stijlvolle inrichting en ontspannen atmosfeer. Hier geen stijf gedoe, gewoon comfortabel zitten in een loungebar met warme houttinten en zachte leren stoelen. Wat betreft hapjes en drankjes kun je op Bij Teus rekenen. Dezelfde visie die het restaurant kenmerkt, komt ook bij het borrelen tot uiting. De signature cocktail met pandanlikeur is hiervan een uitstekend voorbeeld: verrassend en smakelijk. De hapjes komen zoveel mogelijk uit de regio van Utrecht, zoals de rauwe ham van een lokaal varken of de bitterballen van bierstoofvlees. Wat betreft het gezelschap, daar heb je grotendeels zelf de hand in. Maar wij maken graag een praatje met je tussendoor.

 

In Utrecht begint het te borrelen

Borrelen Bij Teus kan altijd. Waarom ook niet? Er zijn talloze redenen om eropuit te gaan voor een drankje met vrienden, familie of collega's. De vrijdagmiddagborrel in Utrecht is bijvoorbeeld zeer bekend, maar je kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen voor een goed glas wijn en een klein hapje met je beste vriend of vriendin. Even genieten van de sfeer, ontspannen zitten en een goed gesprek voeren. Of je nu wilt bijpraten met familie, het kan allemaal in onze loungebar. Wij verzorgen graag een lekker drankje en iets om te knabbelen, zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op het genieten van je borrel. Bij Teus staat daar garant voor.