Diner in Houten

Diner in Houten? Bij Teus is de ideale gelegenheid

Voor een lekker diner in Houten is altijd wel een goede reden te bedenken. Misschien heb je wel wat te vieren, zoals een jubileum of een diploma. Misschien kom je samen met een geliefde voor Valentijnsdag, een romantische date of gewoon zomaar om van heerlijk eten te genieten. Of misschien kom je bij ons een speciale feestdag vieren, zoals Pasen of Kerstmis. Maar eigenlijk heb je niet eens een speciale reden nodig. Bij Teus is het restaurant waar je naartoe komt omdat je gewoon van heerlijk eten houdt en graag in een gezellige ambiance dineert.

 

Dineren Bij Teus is een bijzondere ervaring


In Houten zijn tal van restaurants aanwezig, maar het is nergens zo fijn als Bij Teus. Wij doen ons best om onze gasten een unieke ervaring te bieden. We begrijpen als geen ander dat eten niet alleen staat voor een smaakbeleving, maar dat tijdens een diner ook bijzondere herinneringen gemaakt worden. Wij zorgen er graag voor dat jouw diner bij ons een blijvende fijne herinnering wordt. Bij ons kun je naar eigen smaak kiezen voor een menu met vier, vijf, zes of zeven gangen. De menu’s worden door onze koks samengesteld en veranderen elke drie weken. Je kunt ook gerust aangeven waar je niet van houdt, dan houden onze koks daar rekening mee.

 

Bij Teus in Houten: een heerlijke avond


Bij Teus zijn onze gasten ook onze vrienden. U wordt bij ons ontvangen in de gemoedelijke huiskamer met een aperitief en amuse. Bij uw menu bieden wij u passende wijnen aan en u kunt bij ons ook kiezen voor een speciaal BOB-arrangement: wel het genot van heerlijke wijnen, maar niet te veel om nog naar huis te kunnen rijden. Uit de reviews van onze gasten blijkt keer op keer dat een bezoek aan ons restaurant de moeite waard is en dat onze gasten zeer tevreden zijn. Dus: wilt u een geliefde, vriend of vriendin of uw familie verrassen met een heerlijk diner in Houten? Bij Teus is het restaurant voor u.