Loungebar in Houten

Wordt Bij Teus jouw favoriete loungebar in Houten?

Een goede loungebar in Houten? Ben je wel eens Bij Teus geweest? Voor een goede loungebar is sfeer essentieel, en Bij Teus voel je je direct welkom bij binnenkomst. Een sfeervolle aankleding, met veel hout en donker leer geeft een warme, luxueuze uitstraling, maar voelt ook gezellig en ongedwongen. Voeg hier een verrassende menu- en drankenkaart aan toe en je hebt het recept voor een fijne avond in misschien wel de beste loungebar in Houten. Van heerlijk borrelen, tot wijn proeven, tot een avondje cocktails: de loungebar Bij Teus in Houten is meer dan gewillig.

 

Specialiteiten in de loungebar Bij Teus

Iedere geslaagde bar heeft zijn eigen specialiteiten. Misschien ken je het inventieve menu Bij Teus in het restaurant, waarbij je enkel het aantal gangen en enkele lichte voorkeuren opgeeft. Vervolgens komen er enkele verrassende en altijd smakelijke gerechten jouw kant op. In de loungebar kun je wel zelf kiezen wat voor drankjes en hapjes je krijgt, maar dat betekent zeker niet dat het niet verrassend is. Wat denk je van bitterballen van bierstoofvlees? Of lokaal verkregen rauwe ham? Of heerlijke sardienen? De wijnkaart is Bij Teus zoals je dat gewend bent: voorzien van de klassiekers, met zeer spannende uitstapjes. Maar de cocktailspecialiteit moet je zeker eens proberen, dit is de Pandancocktail die is gemaakt met een likeur van pandanbladeren. Zoals zoveel Bij Teus is dit verrassend en smakelijk!

 

Dineren, borrelen, cocktailtje, wijntje, biertje?

De loungebar maakt het Bij Teus gezellig. Maar als je uit Houten komt dan kende je het vast al. Kom je niet uit Houten? Kom eens langs en laat je verrassen. Je kunt komen dineren voor een speciale gelegenheid. En of je nu met zijn tweeën of met een grote groep komt, we heten je graag welkom in Houten. Ben je juist op zoek naar een leuke locatie voor een vrijmibo met je collega’s? Dan moet je echt eens langskomen. Probeer eens enkele van de speciale cocktails uit, of kies voor een mooie wijn of een verfrissend biertje. Neem hier een paar van de speciale borrelhapjes bij en wie weet zien we je vaker bij je favoriete loungebar in Houten.