Restaurant in Houten

Loop je door het oude stadscentrum van Houten, dan vind je al snel een restaurant gevestigd in een oud woonhuis en voormalige autogarage. Achter de ramen zitten groepjes tafelgasten heerlijk te eten en het ziet er altijd gezellig uit. Dus loop naar binnen en ga lekker zitten! Een uitgebreide kaart, lekkere wijnen en een leuke sfeer zorgen voor een mooie avond - in Houten, bij Teus.

 

Een geweldige sfeer en heerlijk eten

Klinkt dit goed in de oren? Bij Teus kun je terecht voor een unieke sfeer en heerlijk eten. Teus heeft het beste met zijn gasten voor en dat merk je. Elke drie weken staat er een nieuw menu klaar met de beste ingrediënten van het seizoen. Kies uit 4 tot 7 gangen en verras jezelf met de gerechten. Elk gerecht wordt vers bereid en komt - als je dat wil - met een bijpassende wijn. “Mooi wijn en lekker eten, een uitstekende combinatie”, aldus Teus.

 

Bij Teus word je warm onthaald

Maar bij Teus is niet alleen het eten en drinken van belang. Als je binnenloopt in het Restaurant in Houten centrum, valt het al snel op: een typische ambiance die je in weinig andere restaurants vindt. Het is alsof je bij vrienden op bezoek gaat. Je wordt warm onthaald met een aperitief en amuse in de gezellige woonkamer. Het decor draagt bij aan deze sfeer en gedurende de hele avond word je op je wenken bediend door het gastvrije personeel. Ook leuk is de open keuken, waardoor je makkelijk Teus’ passie voor eten meekrijgt.

 

Het is dus geen wonder dat de vrienden van Teus telkens terugkomen. Ze hebben veel positiefs te zeggen over de sfeer en de kookkunsten van Teus en zijn collega’s. Ook de aankleding wordt vaak goed beoordeeld en dat maakt het plaatje compleet. Het mag duidelijk zijn, voor een diner in een restaurant in Houten centrum kun je het beste bij Teus terecht. Reserveer via de website en Teus zorgt voor een bijzondere beleving.