Restaurant in Utrecht

Lekker uit eten in de regio van Utrecht, dan ontdek je al snel een restaurant dat gevestigd is in een oud woonhuis en voormalige autogarage. Achter de ramen zie je groepjes tafelgasten genieten van heerlijk eten, en het straalt altijd gezelligheid uit. Dus stap binnen en neem plaats! Een uitgebreid menu, voortreffelijke wijnen en een aangename sfeer staan garant voor een fantastische avond - Welkom Bij Teus.

Een onvergetelijke sfeer en verrukkelijk eten. Klinkt dit als muziek in je oren? Bij Teus ben je aan het juiste adres voor een unieke ambiance en voortreffelijk eten. Teus koestert zijn gasten en dat merk je meteen. Elke drie weken wordt er een nieuw menu samengesteld met de allerbeste seizoensproducten. Kies uit 4 tot 7 gangen en laat je verrassen door de culinaire creaties. Elk gerecht wordt vers bereid en kan desgewenst worden vergezeld door een perfect passende wijn. "Mooie wijn en heerlijk eten, een geweldige combinatie," aldus Teus.

Bij Teus word je hartelijk ontvangen Maar bij Teus draait het niet alleen om eten en drinken. Zodra je het restaurant in het centrum van Houten, slechts een kwartier van Utrecht vandaan, binnenstapt, wordt het meteen duidelijk: de sfeer is typisch en uniek, zoals je die zelden in andere restaurants tegenkomt. Het voelt alsof je op bezoek gaat bij vrienden. Je wordt warm ontvangen met een aperitief en amuse in de knusse woonkamer. De inrichting draagt bij aan deze speciale sfeer, en gedurende de hele avond word je in de watten gelegd door het gastvrije personeel. Ook leuk is de open keuken, waar je eenvoudig kunt meegenieten van Teus' passie voor koken.

Het is dan ook geen verrassing dat de vrienden van Teus steeds weer terugkomen. Ze hebben niets dan lof over de sfeer en de culinaire kunsten van Teus en zijn team. Ook de inrichting krijgt vaak hoge waardering, wat het totaalplaatje compleet maakt. Het moge duidelijk zijn, voor een diner in een restaurant in de regio van Utrecht ben je bij Teus aan het juiste adres. Reserveer via de website en Teus garandeert je een buitengewone ervaring.