Smaragd Wijnen

In 2003 maakte ik mijn eerste stappen in de Nederlandse top gastronomie tijdens een stage bij Restaurant Vermeer, destijds was Pascal Jalhaij Chef-kok van deze twee sterren keuken! Een boeiende en spannende tijd vol nieuwe smaken en mijn eerste contact met ‘echte’ wijn. Sommelier Simon Veldman nam me bij de hand en liet mij af en toe een prachtige wijnen proeven na het werk. Via Vermeer ben ik bij Karel V in Utrecht, Cordial in Oss en uiteindelijk bij de Nederlanden in Vreeland beland. In het voorjaar van 2010 heb ik het genoegen mogen hebben om het NK Sommelier te winnen, ontzettend gaaf!

Hierna kwam ik tot het besef dat mijn passie voor wijn verder gaat dan het mooie werk in een restaurant. In januari 2011 heb ik voor gekozen om een eigen wijnimport te starten, een jong dynamisch bedrijf, een assortiment met ‘natuurzuivere’ wijnen welke zo goed tot hun recht komen in combinatie met de keuken van Teus en zijn collega’s in NL! www.Smaragdwijnen.nl